ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

- Ο κάτοχος εισιτήριου υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, του προσωπικού ασφαλείας , της Αστυνομίας και των αρχών που διοργανώνουν τον αγώνα.

- Η χρήση του εισιτηρίου προϋποθέτει κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο. Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, να τους υποβάλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

- Έκαστο Εισιτήριο ισοδυναμεί με μια και μόνο είσοδο εντός του γηπέδου

- Το Εισιτήριο δεν ανταλλάσσεται και το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.

- Θα υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος Εισιτηρίων κατά την είσοδο στο Στάδιο.

- Για την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η χρήση «Εισιτηρίου» της κατηγορίας που αντιστοιχεί στην ηλικία του κατόχου.

- Για αγορές μέσω του διαδικτύου θα υπάρχει περιορισμός στις ποσότητες των διαθέσιμων Εισιτηρίων»

- Απαγορεύεται η καθ ‘ οποιαδήποτε τρόπο εμπορική ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανομένων και των κληρώσεων ) του εισιτηρίου καθώς επίσης και η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

- Σε κάθε περίπτωση παράβασης νόμου ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου εισιτηρίου η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ θα προβαίνει κατά τη κρίση της σε απαγόρευση της εισόδου του υπαίτιου φιλάθλου στο γήπεδο ακόμα και οριστικά, στην αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής της ζημιάς καθώς και στην διαβίβαση της σχετικής παραβατικής συμπεριφοράς στον αρμόδιο φορέα προς άσκηση ποινικής δίωξης.

Μέγας Χορηγός

Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες
Παρακαλώ περιστρέψτε τη συσκευή σας